Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor ligin 38. ve son haftasında Sincan Belediyesi Ankaraspor ile karşılaştı.
Sarı -yeşilliler için Play-Off yolunda hayati öneme sahip olan maçı Turgut Doman yönetti. Doman’ın yardımcıları ise Hasan Hüseyin Yetkin ve Ahmet Oğuz Yılmaz üstlendi. Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini ise Feridun Daldaş yaptı.
Taraftarının desteğiyle maça başlayan Şanlıurfaspor 21. dakikada Ali Demirel'in attığı golle skoru 1-0'a getirdi. İlk yarıda başka gol çıkmayınca takımlar devreye bu skorla gitti.
Sarı yeşilliler ikinci yarıya da etkili başladı. Art arda ataklar geliştiren ceylanlar, 61. dakikada Anıl Gözütok'un attığı golle skoru 2-0'a getirdi. 90. dakikada Yunus Metin'in attığı golle Ankara temsilcisi skoru 2-1'e getirdi. Maçta başka gol sesi çıkmayınca maç bu skorla tamamlandı.
Şanlıurfaspor aldığı bu galibiyetle beraber puanını 65’e çıkartarak 5. sıradaki yerini korudu ve Play-Off oynamaya hak kazandı.
Yorumlar
Kalan Karakter: