İzmir'in Çeşme ilçesinde yaklaşık bir haftadır kendisinden haber alınamayan Şanlıurfalı İsmail Ekin'in hayatını kaybettiği öğrenildi.
Edinilen bilgilere göre, Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Konuklu Mahallesi nüfusuna kayıtlı 40 yaşındaki İsmail Ekin, 7 gün önce Çeşme'de kaybolmuş ve kendisinden bir daha haber alınamamıştı.
Urla'da ölü bulundu
Günlerdir süren arama çalışmalarının ardından İsmail Ekin'in cansız bedeni İzmir'in Urla ilçesinde deniz kenarında bulundu.
Yetkililer, Ekin'in kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsi işlemlerinin ardından netlik kazanacağını bildirdi.
Cenazesi Şanlıurfa'ya getirilecek
Edinilen bilgilere göre, İsmail Ekin'in cenazesinin otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından yarın sabah saat 08.00'de hava yoluyla Şanlıurfa'ya getirileceği öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: