Olay, Şanlıurfa’nın Harran ilçesine bağlı Buğdaytepe Mahallesinde meydana geldi. Halil Gündüz, okulların tatil edildiğinden haberi olmadığı için sabah saatlerinde çocuğu ve yeğenleriyle birlikte okula gitmek üzere yola çıktı. Yoğun kar yağışı ve kaygan yol nedeniyle sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu araç, sulama kanalına düştü. Araçta bulunan çocuklardan ikisi kendi çabalarıyla araçtan çıkmayı başardı. Diğer 4 kişinin ise arama kurtarma çalışmaları sürüyor.
Vali Hasan Şıldak, olay yerinde incelemelerde bulundu
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, arama kurtarma çalışmalarını incelemek üzere olay yerine gitti.
Vali Şıldak, arama kurtarma çalışmalarının sürdüğünü belirterek sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda, “Harran ilçemize bağlı Buğdaytepe mahallemizde meydana gelen üzücü kaza sonrası devam eden arama kurtarma çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplerimizden bilgi aldık.
Çalışmalarda görev alan kurumlarımızın personeli bütün gayretleriyle çalışmalarını sürdürmekte olup sulama tahliye kanalında kaybolan vatandaşlarımızın bir an önce bulunması için tüm imkanlarımızı kullanıyoruz.” sözlerine yer verdi.
Yorumlar
Kalan Karakter: