Türkiye'de mahkumların anası olarak bilinen ünlü sanatçı Dilber Ay yaşımını yütürmeden önce bir tv kanalında neden cezaevinde yattığını itiraf etti, Dilber Ay tecavüzcüsünü öldürdükten sonra Hollanda'da 8 ay hapse mahkum edilmiş. Yıllardır kamuoyunda neden hapis yattığı gizlenmişti, Çok asabi bir şekilde sert dille itiraf etti, Tecavüzcüsünü öldüren Dilber Ay 8 ay hapis yatmış.
Ünlü Sanatçı Dilber Ay'a Tecavüz Girişiminde Bulunmuşlar
Geçtiğimiz Günlerde hayata veda eden ünlü sanatçı Dilber Ay ölmeden önce itiraf etti, Bana tecavüz girişiminde bulunan sapığı öldürdüm, Bundan dolayı ceza evinde yattım dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: