Adana gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda torbacı diye tabir edilen kadının evinden 3 Bin 316 adet hap ele geçirildi.
Adana Emniyet ekipleri, Yüreğir ilçesi Şehit Erkut Akbay mahallesi'ndeki bir evde uyuşturucu hap olduğu bilgisine ulaşmasının ardından düzenlenen operasyon ile 28 yaşındaki kadın tutuklandı.
Elde edilen bilgilere göre olay, Adana Yüreğir ilçesinde meydana geldi.
Hap sattığı iddia edilen torbacı kadının evine düzenlenen operasyon ile 3 Bin 316 adet ecstacy hap ele geçirildi.
Bunun üzerine, evdeki şüpheli Yazgül C. (28) tutuklandı.
Adana'nın çeşitli mahallelerinde yapılan kordineli operasyonlar ile birlikte "torbacı" diye tabir edilen, sokakta uyuşturucu satan kişilere yönelik yapılan operasyonda ise 530,60 gram esrar maddesi, 8,7 gram metamfetamin maddesi, 73 gram bonzai maddesi ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
Gökmen D. (30), Zülfü G. (38), Bekir A. (23), Vedat A. (19), adlı kişiler gözaltına alındı. Yapılan bu iki operasyonda gözaltına alınan zanlılar adliyeye sevk edildi. Nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkartılan zanlılardan sadece torbacı kadın ( Yazgül C. (28) ) tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Dikkatinizi Çekebilecek Diğer Haberlerimiz (26.10.19)
Vicdansız Üvey Anne 3 Yaşındaki Çocuğu Komalık Edene Kadar Darp Etmiş
Suriyeli bir ailenin hastaneye üzerine motosiklet düştü diye hastaneye götürdüğü 3 yaşındaki çocuk doktorların muayenesi sonrasında korkunç gerçek ortaya çıktı. Küçük çocuğun üvey anne tarafından sürekli ağladığı için darp edildiği ve kafasına aldığı darbeler sonucu beyin kanaması geçirdiği tespit edildi.
Burası Kahvehane Değil Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Şanlıurfa 800 Yataklı Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesinde temizlikçilerin bilgi işlem personellerinin çalıştığı masada oturarak kahvehane tadında sohbet edip manzara izlemesine vatandaşlardan tepki geldi,
Beyazgül ve Baydilli'nin Muhtarlık Ofisi Açılış Programı Sosyal Medyada Alay Konusu Oldu
Şanlıurfalı vatandaşlar Büyükşehir ve Karaköprü belediye başkanlarının İşsizliğe son verecek fabrika açar gibi muhtarlık ofisi açmasını sosyal medyada eleştirdi, İşsizliğe son verildi gibi yorumlandı.
Viranşehir'de Çocuklar Böyle Bir Anaokulunda Eğitim Alıyorlar
Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Yukarı Bakımlı İlkokulu Anasınıfında minik yavruların ne yeteri kadar oyuncağı var ne de kırtasiye malzemeleri, kısıtlı şartlarda eğitim gören minik yavrucaklar bir anasınıfı değil de sanki boş bir odada eğitim görüyorlar.
Şanlıurfa Valiliğinden 15 Gün Boyunca Yasak Geldi
Şanlıurfa Valiliği yaptığı açıklamada uygun görülen veya izin verilenler dışında 15 gün boyunca ; açık alanlarda, oturma eylemleri , etkinlikler ve yürüyüşler yasaklandı. Valiliğin adını kullanarak istismar etmeye çalışmaları üzerine yasak yapma gereği duyulmuştur denildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: