Trendyol 1. Lig'in 8. haftasında oynanan Astor Enerji Şanlıurfaspor ile Gençlerbirliği maçı saat 16.00'da Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumunda başladı.

Konuk takım Gençlerbirliği, 24. dakikada Rahman'ın golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden 6 dakika sonra ev sahibi ekip Mert Çapar ile beraberliği yakaladı. Maçın ilk yarısı 1-1 beraberlikle tamamlandı.

Gençlerbirliği, 59. dakikada Yatabare'nin kullandığı penaltı vuruşundan yararlanamadı. Ancak 69. dakikada Yatabare'nin yerine giren Oltan Karakullukçu, 71. dakikada topu ağlara göndererek takımına galibiyeti getiren golü attı.

Konuk takım 2-1 kazanarak sahadan 3 puanla ayrılırken, Şanlıurfa temsilcisi yeni teknik direktörü İrfan Buz ile çıktığı ilk maçta mağlup oldu.

6 haftadır puan kayıplarını sürdüren sarı yeşillilerin ligdeki 8 maçta aldığı mağlubiyet sayısı 3'e çıktı.
Urfanews
Yorumlar
Kalan Karakter: