Meteoroloji, Şanlıurfa'nın da aralarında olduğu bölge illeri için sarı kod uyarısı yaptı. Şanlıurfa'da etkili olan yağış nedeniyle bazı bölgelerde su taşkınları yaşandı.

Viranşehir ilçesinde yoğun yağışlar nedeniyle belediye ekipleri su taşkınlarına karşı alarma geçti. Belediye bünyesinde kurulan kriz masasında çalışmaları bizzat yöneten Eşbaşkan Serhat Dicle İnan, ekipleri sahada yönlendirdi.

Ekipler, gelen ihbar üzerine Büyükçavuş Mahallesi ve Altınbaşak Mahallesi'ne yönlendirildi. Ekipler, iki mahallede oluşan su baskınlarına müdahale etti.
Yaşanan su baskınında bir evde mahsur kalan aile, kepçe yardımıyla kurtarıldı.
Viranşehir Belediyesi'nin tüm imkanlarıyla sahada olduğunu belirten İnan, vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak için ekiplerin aralıksız çalıştığını ifade etti.
Yorumlar
Kalan Karakter: