Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Yürütülen çalışmalar kapsamında Siverek ilçesinde, “Hırsızlık” suçundan hakkında 28 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şüpheli yakalandı.
Öte yandan Hilvan ilçesinde ise “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak veya İmal Etmek” suçundan iki ayrı mahkeme tarafından ve “Ruhsatsız Ateşli Silah Taşımak ve Bulundurmak” suçundan bir mahkeme tarafından toplamda 27 yıl 25 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir başka şüpheli gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Yetkililer, suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla sürdüğünü belirterek, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmaların aralıksız devam edeceğini vurguladı.
Yorumlar
Kalan Karakter: