
Şanlıurfaspor, Trendyol 1. Lig'in 24. haftasında sahasında Sakaryaspor'a 1-0 mağlup oldu. Şanlıurfaspor teknik direktör Sait Karafırtınalar, mağlubiyet nedeniyle üzgün olduklarını söyledi.Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada yapan Karafırtınalar, rakiplerini tebrik ederek, maçtan gereken dersleri çıkaracaklarını dile getirdi.
Sakaryaspor Teknik Direktörü İlker Püren ise önemli bir maçtan galibiyetle ayrılmanın sevincini yaşadıklarını ifade ederek şunları söyledi:"Çok önemli bir galibiyet aldık. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Biz ne kadar çalışma yaparsak yapalım oyuncularımızın sahada oyuna değer katması önemli. Oyuncularımız bugün bunu başardı. Sahada yürekleriyle mücadele ettiler. Galip ayrılıyoruz, çok mutluyuz. İnşallah devamını da getiririz."
'Hatalarla rakibe maçı verdik'
Gelecek maçlara odaklanmak zorunda olduklarını anlatan Karafırtınalar, "Mutlaka kazanmamız gereken bir maçtı ama maalesef heba ettik. Hiç pozisyon olmadan üst üste hatalarla rakibe maçı verdik. Geçen hafta da iyi oynadığımız deplasmanda son anda yediğimiz penaltı sonucu belirledi. Bireysel hatalar, düşmeye oynayan takımları zor durumda bırakıyor. Buradan takımımız mutlaka toparlanacaktır. Futbolcularım ikinci yarıda önemli oyun ortaya koydu ama yetmedi. Karagümrük ve Kocaeli maçları zor olacak. En az kayıpla ayrılıp yolumuza devam etmemiz gerekiyor" diye konuştu.Püren: 'Çok önemli bir galibiyet aldık'
İLGİLİ HABER
Şanlıurfaspor, evindeki kritik maçı kaybetti
Yaw sen Urfasporun yakasından düş, bıraķ ders çıkarmayı. Sen git 2.ligde,3.ligde hocalık yap.