Nesine 2. Lig Beyaz Grup'ta Play-off'a kalma mücadelesi veren Kızılkaya Tarım Şanlıurfaspor, ligin iddialı takımlarından Muğlaspor Kulübü deplasmanından istediği puanı aldı.
Ligin bitimine bir hafta kala Muğla Atatürk Stadyumu'nda oynanan maç 0-0 berabere tamamlandı ve taraflar sahadan birer puanla ayrıldı.

Puanını 62'ye çıkaran 5. sıradaki Şanlıurfa temsilcisi, Play-off yolunda önemli bir puan aldı.

Şanlıurfaspor Kulübü: Yöneticilerimiz saldırıya uğradı
Maçın ardından tribünde ortalık karıştı. Şanlıurfaspor Kulübü, aralarında Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu'nun da olduğu kulüp yöneticilerinin saldırıya uğradığını duyurdu. Saldırıda iki yöneticinin yaralandığı belirtildi. Tribünde ortalığın karıştığı anlar kameralara yansıdı.
Eyyüpoğlu'ndan Şanlıurfaspor'a saldırıya tepki
Şanlıurfaspor Kulübü'ne yönelik saldırıya ilk tepki TBMM İdare Amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu'ndan geldi. Eyyüpoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada tepkisini şu sözlerle dile getirdi:
"Muğlaspor deplasmanında Şanlıurfaspor'umuza, Kulüp Başkanımıza, yöneticilerimize ve taraftarlarımıza yönelik gerçekleştirilen saldırıyı şiddetle kınıyorum. Sporun dostluk ve kardeşlik ruhuna yakışmayan bu tür olayların asla kabul edilemez olduğunu bir kez daha vurguluyor, sorumluların gereken cezayı almasını temenni ediyorum."
Muğlaspor deplasmanında Şanlıurfaspor’umuza, Kulüp Başkanımıza, yöneticilerimize ve taraftarlarımıza yönelik gerçekleştirilen saldırıyı şiddetle kınıyorum.
— Av.İbrahim EYYÜPOĞLU (@ibrahimeyyupogl) April 19, 2026
Sporun dostluk ve kardeşlik ruhuna yakışmayan bu tür olayların asla kabul edilemez olduğunu bir kez daha vurguluyor,… pic.twitter.com/rAwXgZThdI
Yorumlar
Kalan Karakter: