Şanlıurfa merkezinden otobüslerle yola çıkan kadınlar, bölgenin büyüleyici doğal manzaralarını tekne turuyla keşfetme fırsatı buldu. Doğayla iç içe keyifli anlar yaşayan katılımcılar, günlük yaşamın stresinden uzaklaşarak hem moral buldu hem de sosyalleşme imkânı yakaladı. Geziye Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Güleser Bayraktar da eşlik etti. Bayraktar, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Kadınlarımıza unutamayacakları güzel bir anı bırakmak istedik. Takoran Vadisi’nin eşsiz atmosferi bu amaca hizmet etti” ifadelerini kullandı. Kartpostalları aratmayan manzaralar eşliğinde gerçekleşen tekne turunun ardından kursiyer kadınlar, kendilerine bu imkânı sunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
Kadın kursiyerler Takoran Vadisi’ni gezdi
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen kültürel gezi kapsamında yaklaşık 100 kadın kursiyer, Siverek ilçesinde yer alan Takoran Vadisi’ni ziyaret etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: