4-5 Kasım 2023 tarihlerinde yapılması öngörülen Cumhuriyet Halk Partisi kurultayı öncesi Genel Başkan adayı Özgür Özel, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya geldi.
CHP İl Başkanı Ferhat Karadağ ve parti yönetimi tarafından karşılanan Özel, partisinin il Başkanlığına geçti. Özel, burada basın açıklaması yaparak adaylığına ilişkin konulara değindi.

CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel, Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Şanlıurfa eski Milletvekili Aziz Aydınlık, ve CHP Şanlıurfa il teşkilatı ile birlikte geçtiğimiz gün vefat eden CHP Şanlıurfa önceki il başkanı Ahmet Budak'ın vefat eden kardeşi için Budak Ailesine taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı dilediler.

CHP Genel Başkanı Adayı Özgür Özel ve beraberindekiler taziye ziyaretinden sonra karayolu ile Adıyaman’a geçtiler.
Yorumlar
Kalan Karakter: