Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar, İyi Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi liderlerini harekat hakkında bilgilendirmek için bir görüşme gerçekleştirdi. Daha sonra CHP Genel Merkezine giderek Kılıçdaroğlu'na AKP'nin Esad Yönetimiyle görüşeceğini söyledi.
İyi Parti ziyareti sırasında Meral Akşener'e “DEAŞ hapishanesi var. Gittiğimizde YPG’liler tarafından boşaltıldığını gördük. Siviller konusunda hassasız” dedi daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi genel merkezine giderek Kılıçdaroğlu'na AKP'nin Esad yönetimiyle görüşeceğini söyledi.
Dikkatinizi Çekebilecek Diğer Haberlerimiz
Barış Pınar Harekatı Operasyonunun Özeti►
Dünyada büyük bir tepkiye neden olan NATO, İran, Almanya, Fransa, İngiltere gibi ülkelerin bu harekatın Suriye'nin toprak bütünlüğünü bozduğu yönünde iddialara sebep olan harekatta ilk gününden 6.gününe kadar neler oldu, ne gibi gelişmeler yaşandı.
Merkel Erdoğanı Arayarak Harekatı Derhal Durdurun Çağrısında Bulundu►
Almanya Başbakanı Angela Merkel, bugün cumhurbaşkanı Erdoğan'ı arayarak Barış Pınarı Harekatını derhal son verilmesini istedi. Ayrıca İdlib ve doğu akdeniz hakkında görüşmeler gerçekleştirdiler.
İkinci Zafer Haberi Geldi ! Telabyad Şehir Merkezi Ele Geçirildi►
Pınar Barışı Harekatının 5.Gününde Telabyad şehir merkezi ve gümrük sınır kapısı ele geçirildi. Harekatın 4.Gününde Resulayn , 5.Gününde Telabyad'ın ele geçirilmesine sınırın iki tarafı içinde sevindirici oldu.
Telabyad'ta YPG Bayrakları İndirildi►
Sabah saatlerinden beri yoğun kuşatma ve çatışmaların ardından Telabyad bölgesinin doğu tarafı ele geçirildi. YPG'ye ait bayraklar indirildi. Yerlerine Suriye Milli Ordusu ( Özgür Suriye Ordusunun uzantısı) bayrakları asılacak.
Akçakale'de Bir Eve Roketli Saldırı Gerçekleşti►
Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde Fatih Sultan Mehmet Mahallesinde bir eve roketli saldırı gerçekleşti. Pencereye isabet eden roket duvarla birlikte pencereyi yıktı. Roketin etkisiyle 1 kişi yaralandı.
Yorumlar
Kalan Karakter: