Yaşar Kemal “Kürt Sorunu İçin Çözüm Açık, Akil Adam Filan Gerekmiyor...”

Abdullah Gül “Yaşar Kemal`in Sözleri Çözüm İçin Katkı Sağlayacaktır...”

Kereviz Viagra etkisi yapıyor

May 20th, 2010

Kereviz vücuttaki steroid seviyesini artırarak erkeği daha cazip kılıyor. Sadece birkaç sap çiğnemek bile yeterli.

ABD’li doktorlar Judy Garman, Walter Gaman ve Mark Anderson’ın ortaklaşa yazdığı “Genç Kalın: Nihai Sağlık İçin Kanıtlanmış On Adım” adlı kitaba göre, kereviz “doğal Viagra” olma özelliğini taşıyor.

Milliyet gazetesinde yer alan haberde kerevizin ejakülasyon sıvılarının miktarını artırdığına dikkat çekiliyor. Ayrıca kerevizde, insan terinde bulunan  ve erkekleri daha çekici kılan seks feromonunu üreten “androsteron” adlı bir steroid bulunuyor.

Dolayısıyla bu sebzeden tüketmek, steroid seviyesini artırarak erkeği daha cazip kılıyor. Üstelik kilolarca kereviz almaya gerek yok. Birkaç sap kereviz çiğnemek de aynı etkiyi yaratıyor.

Yorum yaz

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

BU HABERİ PAYLAŞ
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Print
  • PDF
  • email
  • RSS
  • Digg
  • Sphinn
  • Mixx
  • del.icio.us
  • Yahoo! Bookmarks
  • Reddit
Share/Save/Bookmark
Reklam

Son yorumlanan

Giriş / | URFANEWS| | iletisim: info@urfanews.com. | © 2009 TÜM HAKLARI URFANEWS.COM'a AİTTİR| | WWW.URFANEWS.COM | | | | | ŞANLIURFA'NIN YEREL VE ULUSAL HABER PORTALI| | | | |
Haber Siteleri